1. Главная
  2. Блог
  3. Автоматизація ресторанного бізнесу за допомогою системи R-Keeper

Автоматизація ресторанного бізнесу за допомогою системи R-Keeper

16 вересня 2020
661

Автоматизація ресторанного бізнесу за допомогою системи R-Keeper
Сучасні умови бізнесу диктують свої умови компаніям, які працюють, в тому числі, в сферах ресторанного бізнесу та громадського харчування. Ще залишаються компанії, які продовжують вести ручний облік. Наприклад, точки з продажу кави на першому поверсі бізнес-центру. Після кожної проданої чашки бариста позначає на аркуші паперу, яка саме кава була продана. Але якщо ми говоримо про масштабний заклад сфери гостинності, такий облік там вести просто неможливо. Все повинно бути автоматизовано.





Автоматизація ресторанного бізнесу R-Keeper

Автоматизація кафе, ресторану, бару виключає вплив людського фактора. Система буде чітко контролювати співробітників, касу, продажі, склад, постачальників, їх ціни на продукцію тощо. Вести облік цих процесів в автоматичному режимі зручно.

Що дає автоматизація роботи закладу громадського харчування R-Keeper? Вся інформація про роботу закладу надається в одному місці, наочно видно місця, де компанія працює в мінус або недоотримує прибуток.

Якщо на підприємстві громадського харчування ще не впроваджена система автоматизації, ймовірно, воно зіткнеться з однією або декількома такими проблемами.




1. Управлінський облік ведеться некоректним чином

Коли даних стає дуже багато, час, який витрачається на їх обробку, починає збільшуватися в геометричній прогресії. Більш того, отримати правильні цифри, зробити коректні висновки стає практично неможливо. Помилки будуть допускатися в наступних показниках:

  • Величина середнього чека.

  • Кількість страв в одному чеку.

  • Кількість продажів (гостей, чеків тощо) в різні часові проміжки дня.

  • Кількість чеків в різних інтервалах.

Сама по собі помилка в показнику може здатися не страшною. Однак, на підставі цих даних приймаються ключові управлінські рішення. Якщо дані були помилкові, уявіть, до яких наслідків може привести нововведення.

Рішення. Система автоматизації громадського харчування R-Keeper дозволяє поставити на контроль всі ключові показники, які будуть збиратися в режимі реального часу. Ви отримаєте будь-який необхідний звіт про рух грошових коштів, фінансові результати після натискання всього декількох клавіш. Ці дані будуть достовірні - і на їх основі ви зможете прийняти правильні ключові управлінські рішення, які принесуть користь вашому бізнесу!




2. Рішення приймаються довго і неохоче

Зібрати всі цифри оперативно, проаналізувати їх, винести рішення - і приступити до його реалізації - скільки часу буде потрібно на це? При ручному обліку, страшно уявити. Довго буде виконуватися кожен елемент з цього ланцюжка, оскільки дані розташовуються в різних місцях, на їх зведення потрібен час. Далі - побудова графіків, діаграм і їх аналіз. Це може розтягнутися на тижні, а то і місяці.

Коли аналіз даних буде завершено і прийнято управлінське рішення, дані, на яке вони спиралися, дані вже можуть бути не актуальними. І весь цикл необхідно запускати заново.

Рішення. Автоматизація кафе і ресторанів дозволяє зводити всі цифри в фоновому режимі, за частки секунди формувати звіти. Ваші рішення будуть спиратися на актуальні, а не застарілі дані, а значить - будуть більш оперативними і зможуть принести компанії більше вигоди!




3. Крадіжки серед співробітників громадського харчування

Чому в ресторанах і кафе взагалі присутні крадіжки? Тому що відсутній контроль за співробітниками і продукцією. І ніякі камери тут не допоможуть, повірте нашому досвіду.

Рішення. Різні рівні доступу в систему Р Кіпер для кожного типу співробітників, оповіщення про підозрілі операції, контроль касових операцій - все це дозволяє контролювати співробітників і уникати збитків від крадіжок.




Компанія «Майтек» спеціалізується на впровадженні програмного забезпечення для автоматизації бізнес-процесів ресторанів, кафе, барів та інших закладів громадського харчування. Успішний досвід роботи налічує більше 22 років плідної праці, за які були підключені до системи R-Keeper більше 500 закладів. Це ресторани, кав'ярні, служби доставки, бари, клуби, піцерії, кафе.

Для нас не важливо, це великий заклад або невелика кав'ярня, один об'єкт - або мережа з кількох десятків ресторанів. Ми робимо все і навіть більше, щоб Ви отримали якісний продукт - і могли приймати вірні рішення на найвищому рівні!

+38 067-005-00-33
Консультації по рішенню