1. Главная
  2. Блог
  3. Час - гроші. Збільшіть швидкість обслуговування разом з r_keeper!

Час - гроші. Збільшіть швидкість обслуговування разом з r_keeper!

22 вересня 2020
498

З кожним роком час тече все швидше: роки біжать як місяці, місяці - як тижні, тижні - як дні, а дні - як годинник. Тим самим, неухильно зростає і темп нашого життя. Швидкість течії часу така, що людина все менше і менше встигає зробити. Ми постійно намагаємося прискоритися, але в підсумку часу все одно не вистачає. На жаль, ми не можемо додати час, але в наших силах використовувати його більш ефективно.

Так, кожен з нас не раз чув відомий вислів американського політичного діяча і вченого Бенджаміна Франкліна - «Time is money» (англ.) - «Час - гроші», трактування якого полягає в тому, що втрата часу рівносильна втраті грошей. Це безпосередньо стосується і бізнесу.





Максимально ефективно і продуктивно використовувати часовий ресурс дозволяє автоматизація бізнес-процесів і її логічна настройка.

В індустрії гостинності швидкість обслуговування - один з найважливіших чинників високої якості сервісу.

Скільки часу витрачає один співробітник ресторану, кав'ярні або фаст-фуду на те, щоб додати замовлення? А, що якщо дерево меню дуже велике, а гості все частіше замовляють лише ТОП-10 страв з нього?





Час - гроші. Збільш швидкість обслуговування разом з r_keeper


Вихід є - програма автоматизації r_keeper, що дозволяє виводити на екран «Швидкі страви» - будь-які страви з меню вашого ресторану, вибрані вами, в переважній більшості випадків ними виступають найпопулярніші і топові страви.

Завдяки даному функціоналу системи управління ресторанами r_keeper, співробітники закладу можуть не тільки економити час на відкритті папок меню або пошуку за кодом і назвою страви, а й просто пробивати страви з екрану. В цьому випадку, час прийому замовлення скорочується, а вивільнені час співробітник може витратити на спілкування з гостем.

Хочеш дізнатися всі можливості і секрети r_keeper - пиши нам на або замов зворотний дзвінок і отримай індивідуальну пропозицію.

+38 067-005-00-33
Консультації по рішенню