1. Главная
  2. Блог
  3. МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ДЛЯ ЗАМОВЛЕНЬ В РЕСТОРАНІ ТА ГОТЕЛІ – TAPINN

МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ДЛЯ ЗАМОВЛЕНЬ В РЕСТОРАНІ ТА ГОТЕЛІ – TAPINN

23 жовтня 2020
696

Мобільний додаток TapInn, інтегрований з R-keeper - це привабливе багатомовне меню (більше 10 мов), бонусна система, клієнтська база, система відгуків, гнучкий інтерфейс і багато іншого в українській розробці для Вашого закладу.

Кожен ресторатор бажає підкреслити індивідуальність і прагне розробити унікальний рецепт свого бізнесу. Однак деякі життєво важливі елементи залишаються незмінними: меню, обслуговування, комфорт і задоволення гостей. Це п'ять стовпів, які ми прагнемо вдосконалювати за допомогою TapInn.

Щоб залишатися попереду і залишатися конкурентоспроможними, кожен готель і ресторан повинен не тільки пропонувати цілий ряд послуг, але і домагатися високого рівня задоволеності гостей.

TapInn знижує витрати, скорочує трудомісткі і надлишкові дії. Сьогодні технології та інновації відіграють ключову роль в підвищенні продуктивності. Галузеві дослідження показують, що сектор громадського харчування повинен ідентифікувати і застосовувати нові і нові технології в якості ключових факторів майбутнього росту. Технологія підвищує цінність, збільшує продажі і оптимізує витрати на персонал.




Ключем до цього є збільшення продуктивності вашого персоналу, тому ви отримуєте максимум від кожної години, яку співробітник проводить на роботі. Як ви можете це зробити? TapInn пропонує п'ять інструментів підвищення продуктивності, які допоможуть вам поліпшити обслуговування гостей, залишаючись при цьому рентабельним.

По-перше, додаток просуває спілкування між персоналом і гостями. Паперові меню в сучасному світі перестали бути сучасними. Зробити замовлення простіше, а збільшити контроль над замовленням і використовувати технології для збільшення обсягу продажів вигідніше.

По-друге, додаток застосовує автоматизацію при обробці платежів, допомагає зменшити помилки при прийнятті замовлень і зробити весь цикл більш ефективним завдяки інтеграції з R-keeper.

По-третє, TapInn створює стимули для своїх гостей новим варіантом робити замовлення при зборі бонусів і отримувати негайну знижку при замовленні через додаток.

По-четверте, без паперової тяганини, додаток дозволяє позбутися витрати часу на збір замовлень і перенесення їх на кухню або бар, а також створює базу даних про споживчі шаблони і переваги, які будуть використовуватися для прямого маркетингу.

По-п'яте, завдяки TapInn зменшується навантаження і усуваються найбільші витрати часу, що дозволяє зосередитися на обслуговуванні гостей.

  • Багатомовний інструмент для спілкування з іноземцями

  • Мобільний додаток для клієнта, для персоналу, для кухаря онлайн з ноу-хау: клієнт за бажанням може моніторити, що відбувається із замовленим блюдом та підключатися через камеру і спостерігати за приготуванням страви

  • Можливіть здійснювати зовнішню торгівлю легко і швидко


+38 067-005-00-33
Консультації по рішенню