1. Главная
  2. Блог
  3. Ще одна можливість не заразитися

Ще одна можливість не заразитися

2 жовтня 2020
451

Руки потрібно мити. Це говорять нам з дитинства. Особливо, якщо прийшов з вулиці. Ставши дорослими, ми вже не граємо в пісочниці і не збираємося в потаємні куточки свого двору або району. Ми ходимо по магазинах, їздимо в громадському транспорті, зустрічаємося з різними людьми - вітаємося, відвідуємо кафе та інші розважальні заклади. Нарешті, ми ходимо на роботу. Повторюючи дітям, що потрібно мити руки, ми іноді забуваємо робити це самі.

У ці дні, дні обмежень через коронавирус, нам слід особливо ретельно ставиться до правил гігієни. Тепер ми знаємо (але чи дотримуємося?), що потрібно носити маски, протирати руки дезінфікуючими засобами, носити рукавички, бажано одноразові. Тобто мова йде про мінімізацію фізичних контактів з іншими людьми і предметами. Будь-які предмети можуть бути носіями інфекції. Вчені зараз сперечаються про терміни життя короновіруса на різних предметах, але факт залишається фактом - вірус зберігає свою активність якийсь час і бажано все ж поменше торкатися незнайомих предметів.





До підприємств індустрії гостинності традиційно пред'являються підвищені вимоги в частині санітарії та гігієни, оскільки постояльці часто змінюються. Ми все ще пам'ятаємо гострі телепередачі про перевірки в готелях і ресторанах. Як можна мінімізувати фізичні контакти? Одним із сучасних інструментів в роботі готелів є система електронних замків. Кожному приїжджаючому Гостю дають ключ-карту від номера, іноді дві, якщо Гостей двоє. Не секрет, що ці карти використовуються повторно багато разів, особливо - з використанням безконтактної технології (RFID). Ніхто не знає що за Гість користувався такою картою до Вашого приїзду. Тобто немає ніякої впевненості в тому, що на карті не може бути якихось чужих, шкідливих бактерій.





Який вихід? Можна і потрібно дезінфікувати карти. Правда, у випадку з картками з магнітною смугою це може привести до втрати працездатності карт. У випадку з безконтактними картами цього не відбудеться.

Компанія "Майтек" встановлює системи енергозбереження і контролю персонала за допомогою в тому числі безконтактних карт. Бережіть себе та обирайте найбезпечніші та найвигідніші рішення для свого готеля!

+38 067-005-00-33
Консультації по рішенню