1. Главная
  2. Блог
  3. Використання систем електронних замків в апартаментних комплексах

Використання систем електронних замків в апартаментних комплексах

22 вересня 2020
450

Все частіше активні люди для проживання вибирають апартаментні комплекси. У прискореному ритмі сучасного життя багатьом стає зручно організовувати повноцінну життєдіяльність без прив'язки до постійного місця проживання. 

Потреба відчувати себе як вдома задовольняють апартаменти з додатковими видами послуг. Безпека проживання і контроль за недоторканністю майна мешканця в апартаментних комплексах - пріоритетні завдання, які вирішують встановлені електронні замки.





Переваги систем електронних замків


Використання систем електронних замків виводить на новий рівень безпеку як самих проживають, так і обслуговуючого персоналу. На додаток системи електронних замків виконують ряд спеціалізованих функцій:

  • Пам'ять. Замки запам'ятовують дату, час і який ключ виробляв відкриття, а також, коли це зробити не вдалося. Можливість зважувати цю інформацію робить практично невразливою житлову площу для незаконного проникнення. Опція корисна при вирішенні спірних питань.
  • Електронний платіжний засіб. Ключем від електронного замка - картою або браслетом з заздалегідь оформленим депозитом або кредитом - можна оплатити додаткові послуги, що надаються апарт-комплексом (наприклад, покупку авіа-і залізничних квитків, виклик таксі, бронювання столів в ресторані, оренду автомобілів, доставку страв).
  • Контроль витрати електроенергії. При виході мешканця з апартаментів встановлений енергозберігаючий контролер припиняє подачу електрики в заздалегідь запрограмовані прилади освітлення або побутову техніку.
  • Можливість інтегруватися в онлайн або офлайн систему управління апартаментним комплексом. Ця функція здатна вчасно оповістити про незакриті двері, продовжити термін дії електронного ключа віддалено, відправити оповіщення та звіти про стан замків на електронну пошту і шляхом SMS.



Установка систем електронних ключів дозволяє звільнитися від багатьох побутових проблем. Так, клієнту можна не переживати про залишений ввімкнений світильник або побутовий прилад, тоді як бойлери або міні-холодильники продовжать працювати в штатному режимі, а також не турбуватися про наявність пластикових карт або грошей в гаманці та бути завжди обізнаним про стан замків і бути поінформованим про термін продовження дії ключа.

+38 067-005-00-33
Консультації по рішенню