1. Главная
  2. Новости
  3. Події компанії "Майтек"
  4. КОМПАНІЯ "МАЙТЕК" - УЧАСНИК XII СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ВИСТАВКИ "ГОТЕЛЬНИЙ ТА РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС" АТ «ГАЛ-ЕКСПО», М. ЛЬВІВ

КОМПАНІЯ "МАЙТЕК" - УЧАСНИК XII СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ВИСТАВКИ "ГОТЕЛЬНИЙ ТА РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС" АТ «ГАЛ-ЕКСПО», М. ЛЬВІВ

16 жовтня 2018
581

Спеціалізована виставка «Готельний та ресторанний бізнес» - це головна подія індустрії гостинності в Західному регіоні України, місце зустрічі постачальників обладнання, технологій, товарів і послуг для підприємств готельного і ресторанного бізнесу та їх безпосередніх споживачів.

Виставку відвідали більше 7 000 чоловік, учасниками виставки стали більше 150 українських і зарубіжних організацій, серед яких презентувала свої послуги і компанія "Майтек".

Саме на виставці в Галицьких експозиціях можна побачити і отримати багато цікавих пропозицій і оригінальних товарів, ознайомитися з останніми новинками. Компанія "Майтек" презентувала матеріали по частині автоматизації готельного бізнесу: надала макет функціонування пакетів програм Ho-Co, що супроводжувалися презентацією послуг і демонстрацією продукції, що виробляється.

Представники нашої компанії в особі директора підприємства Сторожука Віталія Уляновича і його правої руки Штоюнда Євгена були раді новим знайомствам і ознайомленням з новинками у сфері готельно-ресторанного бізнесу. Слід також зазначити, що організація заходу пройшла на високопрофесійному рівні. Ми були раді стати частиною такого значимого щорічної події в індустрії гостинності, обзавестися новими, цікавими знайомствами з партнерами по бізнесу та друзями!

+38 067-005-00-33
Консультації по рішенню