1. Главная
  2. Блог
  3. Автоматизація фітнес клубу - це примха чи необхідність?

Автоматизація фітнес клубу - це примха чи необхідність?

16 вересня 2020
503

Всі ми чули про автоматизацію процесів, про те, що в бізнесі необхідно йти від впливу, так званого, «людського фактора». З цим важко не погодитися. І статистика підтверджує, що компанії, де були впроваджені системи автоматизації, починають рости значно швидше своїх конкурентів, які відкладають ці інновації.

Власники фітнес-клубів і спортивних центрів дивуються, навіщо в цій області потрібні системи управління. У цій статті ми детально розпишемо, чому системи автоматизації перестали бути примхою або «галочкою», а стали дійсно необхідні і популярні на ринку.





Розглянемо це питання на прикладі «Фітнес» від "Майтек" - програми, яка ідеально підійде як для великих спортивно-оздоровчих центрів, так і для невеликих «качалок».

Система може працювати як автономно, так і інтегруватися з багатьма сервісами. Наприклад, з сервісом по контролю доступу через турнікети і систему замків в роздягальнях. Дані можуть зчитуватися з різних пристроїв: безконтактних карт, карт із магнітною смугою, чипованих браслетів.

Програма для фітнес клубу проста у використанні, але в той же час надає безліч можливостей, як для адміністраторів, так і для управлінців. Перелічимо основні.



1. Реєстрація клієнта в програмі, отримання та зберігання його особистих даних.


Швидка і зручна реєстрація нового клієнта. При цьому, якщо Ви захочете, можна внести навіть паспортні дані! Інформація буде зберігатися так довго, наскільки вона вам може знадобитися. А знайти клієнта можна в інтерфейсі за допомогою одного з параметрів (телефон, електронна пошта, ПІБ і т.д.). Сервіс дозволяє відразу вказати, чи згоден клієнт отримувати від вас розсилки. Це зручно при подальшому інформуванні клієнтів про акції та знижки. Також дуже швидко проходити ідентифікацію клієнта при відвідуванні за допомогою зчитувача магнітних карт.

2. Бронювання подій або заходів на конкретну дату і час.


Якщо Ваш фітнес-центр надає відразу кілька послуг (спортивний зал, оздоровчий центр, косметологічний кабінет), Ви зможете виробляти бронь через єдиний інтерфейс. Відразу ж буде проходити пошук вільного персоналу, і клієнтові буде надаватися відповідь: чи вдасться реалізувати план заходів в задуманий час або його потрібно буде злегка змінити.





3. Програма для тренажерного залу дозволяє ефективно розпланувати заняття.


З одного боку, це можна зробити в автоматичному режимі. З іншого, підібрати місця у конкретного тренера, на конкретний час і дні, коли клієнту буде найкомфортніше відвідати Ваш зал.

4. Контроль засобів на балансі.


Зручно контролювати свої гроші і поповнювати особистий рахунок. Причому дивитися за картиною в режимі реального часу зручно для обох сторін. Як наслідок, зручність у відстеженні терміну дії абонемента.

5. Графік роботи співробітників і складання тарифної сітки.


Ви зможете скласти дійсно ідеальний графік роботи для персоналу, який влаштує кожного. А в залежності від результатів праці, які також будуть вноситися в систему, вибудувати ефективну мотиваційну схему.





6. Можливість інтеграції зі сторонніми продуктами і програмним забезпеченням.


В тому числі, і з програмою R-Keeper, який ідеально підійде, скажімо, для фіто-бару. Або повноцінного кафе. Також дуже важливою є можливість підключення обладнання різного типу: фіскальних реєстраторів для автоматичного друку чеків, зчитувачів магнітних карт.

7. Наявність вбудованого касового модуля.


Даний модуль (вже включений в програму) дозволяє реєструвати оплату як абонементів, так і додаткових товарів або послуг (наприклад, платна видача рушників). Плюс на касі можна користуватися різними видами знижок.

8. Поділ прав і звітна частина.


Для керівництва зручною функцією в програмі «Фітнес» стане поділ прав доступу між співробітниками. Це дозволить наділити облікові записи персоналу тільки тими функціями, які їм потрібні для роботи. І, само собою, величезна звітна частина, яка складається вже з готових звітів. Крім цього, Ви зможете насолодитися таким інструментом, як «куби» - це ті звіти, які Ви будуєте самі. Наприклад, завантаження залів та тренерів; лояльні і втрачені клієнти; прибутковість тієї чи іншої послуги та багато іншого.





Як бачите, програма для обліку фітнес клубу «Фітнес» вирішує відразу безліч питань. Вона допоможе автоматизувати Ваш бізнес і зняти з керівника рутинні питання, які не вимагають його безпосереднього втручання.
А в цей час можна приймати ключові рішення і впливати на розвиток бізнесу!

Будемо раді провести комплексну презентацію і докладно показати всі переваги і достоїнства нашої програми для автоматизації фітнесу.

Дякуємо Вам за увагу!
Ваш Майтек

+38 067-005-00-33
Консультації по рішенню