1. Главная
  2. Блог
  3. Основні правила організації системи безпеки в готелі

Основні правила організації системи безпеки в готелі

21 вересня 2020
453

Установи для проживання і відпочинку великої кількості людей, до яких відносяться готелі, повинні бути обладнані комплексом систем, що забезпечують безпеку гостей. Адміністрація сучасного готелю повинна ретельно опрацьовувати різні заходи і способи захисту майна і здоров'я мешканців і персоналу від дій зловмисників, наприклад шляхом установки електронних замків. Керівництву необхідно регулярно контролювати працездатність існуючих систем безпеки та постійно вдосконалювати їх технічні можливості.

Як організувати ефективну систему безпеки в сучасному готелі


При створенні системи безпеки в готелях важливо пам'ятати, що гості і персонал готелю потребують захисту не тільки від дій зловмисників, наприклад від крадіжок майна або терористичної загрози, а й від стихійних подій - пожеж, вибухів та інших подій, викликаних технічними збоями або іншими обставинами . У зв'язку з цим важливим є комплексний підхід до організації безпеки, що включає в себе ряд технічних, фізичних та організаційних заходів.





Технічні методи передбачають використання різноманітних сучасних технологічних засобів і систем, в тому числі протипожежних, їх грамотний вибір, своєчасне придбання, правильний монтаж і обслуговування. Однак не менше, а іноді і більше значення, відіграють організаційні заходи, які мають на увазі:

  • розробку комплексу внутрішніх інструкцій і регламентів, як для попередження надзвичайних ситуацій, так і для дії кожного співробітника під час них;
  • регулярний інструктаж по різним сферам безпеки для всього персоналу;
  • створення внутрішньої інженерної служби для контролю роботи і обслуговування технічних систем безпеки.




Важливо, щоб кожен співробітник розумів, як йому діяти під час надзвичайної ситуації. Застосування сучасних технічних рішень в поєднанні з грамотними діями персоналу дає бажаний результат в забезпеченні безпеки готелю. 

Наша компанія допомагає впроваджувати такі рішення, а також пропонує власникам готелів придбати систему контролю і енергозбереження та інше спеціальне обладнання для грамотного ведення бізнесу і підвищення комфорту для ваших гостей.

+38 067-005-00-33
Консультації по рішенню