1. Главная
  2. Новости
  3. Події компанії "Майтек"
  4. Компанія "Майтек" - учасник виставкової експозиції товарів і послуг для сфери HoReCa в м. Запоріжжя

Компанія "Майтек" - учасник виставкової експозиції товарів і послуг для сфери HoReCa в м. Запоріжжя

17 квітня 2019
549

Запорука успіху будь-якого бізнесу - не тільки інноваційний підхід до виробництва і підбір грамотної команди фахівців, а й безперервний розвиток компанії в сфері комунікацій, обміну досвідом, отримання нових знань.

«ForHoReCa EXPO» - масштабна виставка, яка за два дні зібрала понад 200 власників, директорів, маркетологів, адміністраторів малих і середніх підприємств сфери HoReCa, представників галузевих асоціацій за пріоритетом готельного і ресторанного бізнесу.

Інтереси компанії "Майтек" представляв директор Віталій Сторожук і його права рука Анна Мисаченко. Представникам нашої компанії вдалося поспілкуватися з відомим українським ресторатором і блогером Дмитром Борисовим. Крім участі у виставці, компанія «Майтек» приєдналася до форуму з розвитку готельно-ресторанного бізнесу «HoReCa PRO», ​​взяла участь у комунікаціях з представниками Запорізької обласної та місцевої влади, торгово-промислової палати Запоріжжя і представниками Європейського банку реконструкції та розвитку. Компанія «Майтек» також стала почесним учасником нетворкінг сесії, де обговорювалися тренди сфери HoReCa та сучасних клієнтів, а також стратеріі, маркетинг та продажу в готельно-ресторанному бізнесі.

Бізнес-блоки форуму розбавляли шоу барменів «Акули бару» від двократний чемпіон України в номінації Tandem Flairing, а також майстер-класами з приготування новомодних коктейлів.

Після виставки Віталій Сторожук зустрівся з заступником мера Запоріжжя Пустоваровим Анатолієм Івановичем і обговорив бізнес проекти компанії "Майтек" в контексті інтеграції і співпраці з представниками запорізької сфери HoReCa.


+38 067-005-00-33
Консультації по рішенню