1. Главная
  2. Блог
  3. Чому в готелі потрібно поставити електронні замки?

Чому в готелі потрібно поставити електронні замки?

29 вересня 2020
496

Установка електронних замків забезпечує безліч переваг готельєрам. Сьогодні технології все більше проникають в готельний бізнес: термостати регулюють температуру, щоб нормально працювали мінібари, і так далі. Тому немає нічого дивного в тому, що для контролю за заселенням все частіше використовують електронні замки: їх установка дозволяє уникнути «лівих» поселень на короткий термін в обхід звітності.

Основні переваги застосування електрозамків в готелі

Ці пристрої мають пам'ять і здатні реєструвати події, пов'язані з експлуатацією двері: час, дату, ім'я власника картки. Відслідковуються навіть спроби відкриття, а звіти про роботу замку можна отримати в режимі онлайн незалежно від місця розташування. Другою гідністю вважається розмежування доступу. Будь-яку з карт готельного персоналу можна запрограмувати, щоб вона застосовувалася для відкриття певних дверей у встановлені години.

Третьою перевагою і одночасно причиною, чому в готелі потрібно поставити електронні замки, є захист від несанкціонованого потрапляння. Можна не переживати про підробку ключа, а при втраті або крадіжці потрібно перевстановлення замкового механізму. 




Функція приватності - четверта перевага електронної системи затвора. Коли постоялець запре замок на ручку, відкрити двері зможе виключно співробітник особливої ​​категорії. Тому ні покоївка, ні випадковий гість не потраплять в номер.

П'ятою перевагою і причиною установки електрозамків є можливість випуску необмеженого числа ключів для постояльців. 

Шостою перевагою виступає легкість установки. Не потрібно тягнути слабкострумові мережі, а монтаж можна виконувати на дерев'яні, скляні та інші види дверей. 

Сьомою перевагою виступає допустимість застосування карт для сторонніх додатків. Наприклад, ключі для електронних замків для готелів можуть використовуватися в якості засобів доступу в певні зони комплексу, наприклад в ліфт або на парковку.

+38 067-005-00-33
Консультації по рішенню