1. Главная
  2. Блог
  3. Яку програму для автоматизації кафе вибрати?

Яку програму для автоматизації кафе вибрати?

18 червня 2021
559

Вибір конкретного програмного забезпечення - це багато в чому особиста справа кожного керівника. Однак сліпо довіряти рекламі не потрібно. Ваш софт повинен відповідати певним вимогам.

Найголовніше - це стабільна і безперебійна робота. Багато в чому саме софт буде управляти різними процесами в ресторані, тому збій (нехай і короткочасний) може привести до погіршення обслуговування клієнтів. А це призведе до втрати виручки, появи небажаних відгуків і т.д. Стабільна робота залежить не тільки від розробників, але і від цілого ряду зовнішніх чинників: електромереж, надійності комп'ютерних мереж, встановленої операційної системи та ін.

Зручність використання автоматизованої системи також грає важливу роль. Програма повинна бути легкою в керуванні, щоб навіть люди у віці могли в ній легко розібратися. При наймі нових співробітників вам не доведеться витрачати багато часу на те, щоб навчити їх програмі, а значить - загальний час адаптації не буде збільшуватися на рівному місці. Важливим елементом для керівників буде можливість в режимі реального часу відслідковувати показники, завантаження співробітників, заповнюваність залу і коригування бізнес-процесів.

Залишилися питання? Фахівці компанії «Майтек» нададуть вам повну інформацію про програму для R-Keeper і про те, як її краще впровадити саме для вашого закладу! +380 67 005 00 33

+38 067-005-00-33
Консультації по рішенню